Storms Pakhus i Odense

Hos Storms Pakhus i Odense finder man et stemningsfuldt madmarked, der har international karakter. Madmarkedet er, som navnet antyder, placeret i Storms Pakhus, der er en rå og industriel hal, der ligger på havnen. Her finder man både street food og værksteder, og samlet set er der 3.000 kvm. Der er i alt 24 madboder at vælge imellem og seks barer. Hver fredag og lørdag holder disse barer længe åbent. Stedet rummer desuden 12 kreative værksteder.

Stedet giver mulighed for både folkerige og kulturelle oplevelser. Der tages afsæt i det fynske spisekammer, og formålet er, at man her kan finde mere eller mindre uhøjtidelige måltider. Samtidig er tanken også, at Storms Pakhus skal være en rugekasse for iværksættere, der kommer fra Odense, men også for kommende restauratører. Pakhuset kan nemlig være en god måde at komme i gang med at realisere drømme på. Der er også plads til det kreative potentiale.

Nyd en dejlig middag i pakhuset

Helt almindelige mennesker kan sagtens besøge Storms Pakhus, og man bliver mødt af den både dejlige og unikke stemning. Det er nemt at mærke, at der her befinder sig en iværksætterånd, og at der er mange ihærdige mennesker. Der bliver kræset om maden, og når man har bestilt den, bliver den lavet med omhu. Det kan være hyggeligt at tage sig tid til at gå rundt og kigge på de 24 madboder, og er man af sted sammen med andre, så kan man sagtens vælge at købe mad forskellige steder fra. Dette sted gør det nemlig muligt, at man sagtens kan sidde og spise sammen, selv om man ikke har købt mad det samme sted fra.

Den rå hal er med til at skabe en helt særlig stemning. Stedet er i sin tid kommet op at stå i løbet af ganske kort tid, og der er nok ikke mange, der havde kunnet forudsige, at det ville udvikle sig som det har gjort. Det der gør stedet helt særligt og unik, er naturligvis også de mange fine værksteder, hvor man kan komme i gang med at lave noget kreativt. Man kan derfor sagtens få en halv dag til at gå på stedet, og så kan man passende enten starte eller slutte af med en god middag. Har man lyst til at sidde og hygge sig og slappe af efter den gode middag, så gælder det bare om at have telefonen med sig. Så kan man nemlig få sig et godt spil casino hos Unibet, eller hos andre udbydere.

Stedet er velbesøgt

Storms Pakhus er velbesøgt, og det er ikke blot af indbyggerne fra Odense. Der kommer mange mennesker fra flere dele af Fyn, og dagligt er der også turister flere steder i landet fra. Der er nemlig mange der gerne vil se, hvad det er for et sted. Det er også oplagt at besøge pakhuset, hvis man går med iværksætterdrømme, og det er der jo efterhånden ret mange mennesker der gør. Erfaringen viser også, at det er yderst nemt at komme i snak med andre mennesker her på stedet. Man kan derfor sagtens kigge forbi, selvom man er alene og ikke kender nogle.

I pakhuset er der mange gode muligheder for at folde sig ud. I hverdagene er stedet mest besøgt om eftermiddagen og om aftenen, mens der i weekenderne kan være fuldt hus det meste af dagen. Ved man ikke hvor man skal hen, næste gang man skal ud at spise, så kan det være særdeles oplagt at kigge forbi Storms Pakhus. Man kan med god garanti også blive overrasket over den gode mad man finder her, for den er bedre end de fleste steder.