Street food i Aarhus

Det mest populære madmarked i Aarhus går under navnet Street Food. Stedet er velbesøgt, og selvom det ikke har så mange år på bagen, så er det meget populært, og det blev det rent faktisk med det samme. Man finder dette madmarked i DSB’s gamle busgarage, og det holder åbent hver eneste dag fra middag til aften. Man kan derfor finde både frokostretter og deciderede aftensmåltider.

Man finder et stort udvalg af forskellige madboder hos Street Food, og der er ikke noget at sige til, at det er så populært. Man kan få både mad og drikkevarer, og endda fra rigtig mange dele af verden. Priserne er billige, og særligt når det er fredag og lørdag, er der rigtig mange steder. Man kan også købe is, smoothies og andre lækkerier. En god dessert finder man også i de fleste af boderne.

Er man interesseret i at vide mere om de madboder, der er, og kunne man tænke sig at få et større indblik i, hvad det er for noget mad, der bliver serveret, så kan man finde ud af det ved at lægge et besøg forbi hjemmesiden. På stedet er det også muligt at bestille take away, så man nemt kan tage maden med sig. Men der er også borde, hvor man kan spise maden, og her kan man sidde sammen med vennerne, også selvom det ikke er det samme sted, man køber mad fra. Det er lige præcis noget af det, der er det smarte ved at spise på et madmarked.

Også mad til vegetarer og veganere

Der findes et stort udvalg af spisemuligheder, og det er nemt at finde en god burger eller en dejlig sandwich. Men der er også rig mulighed for at få flere forskellige specialiteter fra Vietnam og andre mere eller mindre eksotiske lande. Madboderne er små, men det skal man ikke tage fejl af, for de har rigtig meget at byde på. Når man ankommer til stedet, kan det være en god idé at gå en runde for at tjekke alle de forskellige steder ud. Det er på ingen måde svært at blive inspireret til noget at spise, snarere tværtimod. Det kan nemlig være rigtig svært at vælge, når først man er der.

Man kan derfor lige så godt glæde sig til en kulinarisk oplevelse, når man planlægger et besøg her. Det er værd at vide, at det ikke er muligt at bestille bord, og at det aldrig er til at vide, hvor mange besøgende der er. De mest populære retter på stedet er boller i karry, burgere, tacos fra mexico, forskellige spændende retter fra Israel, tyrkisk adena og forskellige former for indisk mad. Det er bare at få bestilt retterne og sætte tænderne i maden – det bliver en udsøgt og tilfredsstillende oplevelse.

Folk vender igen og igen tilbage til dette skønne og unikke madmarked, og man vil hurtigt blive begejstret for den dejlige stemning. Har man endnu ikke prøvet et madmarked, kan man godt blive overrasket – ikke mindst over hvor velbesøgt det er. Det er også en dejlig måde at lade sig inspirere til lidt forskellig mad på, og har man først været der én gang, så forstår man, hvorfor folk er så vilde med stedet. Man går med sikkerhed derfra både mæt og glad, og så kan man roligt fortælle alle, man kender om stedet. Jo flere mennesker, der kender til det, jo bedre bliver stemningen nemlig.

Det bedste af det hele er også, at man ofte kan gå ud at spise, da priserne er i den lave ende. Aarhusianserne er vilde med stedet, og det er mange af byens gæster også.